Al het hele seizoen wordt er druk gewerkt aan de N340. Dit is de weg tussen Zwolle en Ommen en toegangsweg naar Resort de Arendshorst.

Van 6 tot 30 augustus zal de N340 drie weken worden afgesloten. Er zijn verschillende omleidingen die aangegeven staan op kaarten. Als gast van Resort de Arendshorst, kunt u het park bereiken via de parallelwegen. Hiervoor heeft u wel een speciale ontheffingskaart nodig. Deze kunt u hier downloaden en uitprinten. Leg deze kaart zichtbaar achter de voorruit van uw voertuig.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website: www.vechtdalverbinding.nl.

  • Wanneer u uit het noorden van Nederland vanaf de A28 Resort de Arendshorst wilt bereiken, neemt u afslag 22. Vervolgens gaat u via de N377 richting Nieuwleusen naar de N48 richting Ommen. Bij de afslag naar de N340 Ommen, neemt u de zuidelijke parallelweg van de N340 om Resort de Arendshorst te bereiken.
  • Wanneer u uit het zuiden van Nederland vanaf de A28 Resort de Arendshorst wilt bereiken, neemt u afslag 20 Zwolle-Noord en volgt de N35 richting Raalte. Van daar gaat u naar de N348 richting Ommen. Bij de afslag naar de N340 Ommen, neemt u de zuidelijke parallelweg van de N340 om Resort de Arendshorst te bereiken.