Fiets, barbecue of kano

Verhuur

Op Resort de Arendshorst zijn fietsen, gasbarbecues en kano’s te huur voor onze gasten. Voor meer informatie kunt u terecht bij de receptie.

Fietsen

Resort de Arendshorst ligt direct aan het fietspad. Perfect om naar Ommen, Vilsteren of Dalfsen te fietsen of om een mooie fietstocht te maken door de prachtige natuur. Geen fiets meegenomen? Geen probleem! U kunt bij de receptie een fiets met versnellingen huren voor een dag of een week. Het is ook mogelijk om een elektrische fiets te huren. Geef dit enkele dagen van te voren aan bij de receptie.
Bij de receptie is ook de knooppuntenkaart van de omgeving verkrijgbaar en zijn er fietsroutes beschikbaar.
Fietsen

Barbecue

Open vuur en barbecues op kolen zijn helaas niet toegestaan, omdat Resort de Arendshorst midden in een natuurgebied ligt. Wel kunt u gebruik maken van een skottelbraai of barbecue op gas. Heeft u deze niet, geen probleem! Gasbarbecues zijn te huur bij de receptie.
De barbecues zijn exclusief voor onze gasten te huur.

Kano

Omdat het park direct aan de Vecht ligt, is het ook erg leuk om er met de kano op uit te gaan om zo het Vechtdal te verkennen. Speciaal voor onze gasten zijn er daarom ook kano’s te huur voor een hele dag of een halve dag.
Voor meer informatie en het huren of reserveren van een kano kunt u terecht bij de receptie.