Informatie over de omgeving

Receptie

Receptie

Bij de receptie kunt u terecht om in- en uit te checken, maar ook voor informatie over de omgeving. Er is veel foldermateriaal beschikbaar en ook zijn er fiets- en wandelroutes. Tevens kunt u hier terecht met al uw vragen.

Bij aankomst meldt u zich bij de receptie om u in te laten schrijven en ontvangt u een informatiepakket. Ook bezoekers zijn verplicht om zich te melden bij de receptie.

Openingstijden

Onze receptie is dagelijks geopend van 09.00 – 17.00 uur. Als er niemand aanwezig is, kunt u gebruik maken van de intercom naast de deur. In de wintermaanden zijn wij telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 13.00 uur.

Spoedeisende situaties / Huisarts

Indien hulp met een direct spoedeisend karakter noodzakelijk is belt u altijd de receptie 0529 – 453248 of u kunt zich  buiten de openingstijden melden via de intercom (naast de deur van de receptie).

Wij staan u dan altijd terzijde en zorgen dat de nodige diensten worden gebeld. Onder deze omstandigheden zijn wij 24-uur bereikbaar.

Niet spoedeisende consulten

Voor andere niet spoedeisende consulten kunt u van 17.00 – 08.30 uur en in het weekend de centrale doktersdienst raadplegen telefoon 0900 – 333 6 333.

Op werkdagen kunt u een afspraak met een huisarts, tandarts of dierenarts maken via de receptie of dat u de lijst met belangrijke telefoonnummers raadpleegt die op het raam van de receptie is bevestigd.

Algemeen alarmnummer: 112