In mei zijn Marco Kraal en Daniel Weijers  van VisTV op Resort de Arendshorst geweest. Ze hebben bij ons geslapen en gevist. De filmploeg van VisTV heeft het allemaal vastgelegd. De aflevering wordt uitgezonden op zondag 7 juli om 09.30 uur op RTL 7.VisTV resort de arendshorst visvakantie

Aflevering gemist? Kijk hem hier terug: https://vistv.nl/film.php?id=487

Fotograaf: Frank van der Burg

In de 12e en al weer laatste aflevering van Vis TV 2019 vissen Ed en Marco aan de Vecht bij Ommen. Een prachtig stuk rivier dat die dag niet of nauwelijks stroomt. Ed met zijn feederhengel en ‘bolo’ voor de deur van het vakantiehuisje op de camping en Marco een eindje verderop bij een stuw waar met en beetje geluk roofblei actief is.

Marco vist met een plug en krijgt met tegenstanders te maken waar hij totaal niet op heeft gerekend.

Ed op zijn beurt ziet geen stootje op zijn feederhengel en besluit dan maar met een dobber achter de plompenbladen te vissen wat slechts en paar kleine windes oplevert. Als hij ten einde raad besluit twee maïskorrels aan de onderlijn van zijn feederhengel te hangen, blijkt de Vecht heel wat visrijker dan hij aanvankelijk dacht.

Vis TV is zondag 6 juni om circa 10.00 uur te zien op RTL-7 terwijl deze laatste aflevering op zaterdag 12 juni om circa 7.30 uur wordt herhaald op RTL-4. Vanaf zondag 13 juni wordt de gehele serie 12 weken lang en op de gebruikelijke tijden van 10.00 tot 10.30 uur herhaald op RTL-7.

Bron: sportvisserijnederland.nl