Visstek bij uitstek

Vissen op Resort de Arendshorst

Vissen op de Vecht

Resort de Arendshorst is door de unieke ligging direct aan de rivier de Vecht, een waar paradijs voor vissers. De ruim 900 meter lange oever van Resort de Arendshorst aan de Vecht biedt uitstekende mogelijkheden voor diverse vissoorten.

De Overijsselse Vecht kent een enorm gevarieerd visbestand. U kunt op Resort de Arendshorst vrijwel alle Nederlandse zoetwater vissoorten vangen. Veel voorkomende vissen op de Vecht zijn brasem, winde, voorn, baars en karper. De Overijsselse Vecht is geliefd bij witvissers en vliegvissers vanwege de soms extreem goede vangsten en bijvoorbeeld de schitterende windes die er (vooral in het voorjaar) te vangen zijn.

Ook uitstekende brasemvangsten behoren tot de mogelijkheden. Verder worden paling, snoekbaars en steeds vaker roofblei in de Vecht gevangen.

Veel vissers waaronder ook een aantal zeer bekende, vereerden Resort de Arendshorst al met een visbezoekje. Ook Vis-TV is bij ons te gast geweest. Op onze website treft u regelmatig nieuwe vangstberichten, foto’s en artikelen over het vissen op Resort de Arendshorst.