Partners

Resort de Arendshorst is aangesloten bij verschillende partners.

ANWB erkende camping

ANWB erkende campingANWB erkende campings

ErkendKamperen op de mooiste campings in Europa, dat kan op de ANWB Erkende camping met een inspectiescore van 3 tot 4,5 sterren!

Campinginspecteurs zijn ervaren kampeerders die speciaal opgeleid zijn door de ANWB. Zij leggen hun bevindingen vast in een digitaal inspectierapport. De eindscore van een camping wordt weergeven sterren. Het maximaal haalbare is 5 sterren. Er zijn ook halve sterren mogelijk. Campings met 3 sterren of meer krijgen het predicaat ANWB Erkende camping. Campings met de maximum score van 5 sterren krijgen het logo ANWB Top camping.

“Door de ANWB wordt Resort de Arendshorst als charmelocatie bestempeld.”

ACSI Campingcard

Resort de Arendshorst, direct aan de Vecht bij Ommen, is een landschaps- en natuurcamping in het Overijsselse Vechtdal. De camping is aangesloten bij de ACSI Camping Card. Mensen die in het bezit zijn van een ACSI actiekaart kunnen tegen een speciaal tarief op Resort de Arendshorst kamperen.

Als u in het bezit bent van de ACSI kaart kunt u slechts € 18,- per nacht met de caravan, camper of tent. Dat is inclusief 6A stroom en eventueel een hond. De ACSI kaart is geldig in het voorjaar en het najaar. De exacte datums kunt u vinden op onze website of in de ACSI gids.

Recron voorwaarden

Op alle overeenkomsten die gesloten zijn met Resort de Arendshorst, zijn de RECRON voorwaarden van toepassing. De RECRON voorwaarden zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond en de ANWB. De bedoeling van de voorwaarden is voor recreanten en recreatieondernemers rechten en plichten duidelijk vast te leggen. Goede voorwaarden betekenen duidelijke afspraken tussen de recreant en de recreatieondernemer. Het advies is om de voorwaarden altijd zorgvuldig te lezen.

  • RECRON-voorwaarden voor toeristische plaatsen: Nederlands
  • RECRON-voorwaarden voor vakantieverblijven: Nederlands