Alles voor een zorgeloos en aangenaam verblijf

Welkom

Wij kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen op Resort de Arendshorst. Om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken willen we u alvast attenderen op een aantal punten.

  • De aankomsttijd voor de Bungavans is vanaf 15.30 uur. Op de dag van vertrek dient u voor 10.00 uur de Bungavan te hebben verlaten.
  • Op de factuur staat het aantal personen vermeld waar voor geboekt is. Wanneer er extra personen meekomen, geef dit dan van te voren aan. Het aantal slaapplaatsen per Bungavan is beperkt tot  het aantal bedden in de gereserveerde Bungavan. Het is niet toegestaan op de bank te slapen of stretchers en/of luchtbedden te plaatsen.
  • Wanneer u een Bungavan gereserveerd heeft, zijn de lakenpakketten inbegrepen. Voor ieder persoon is er een pakket met daarin beddengoed, een grote en kleine badhanddoek, theedoek en handdoek voor in de keuken.
  • In de Bungavan is 1 hond toegestaan. Meldt dit wel altijd vooraf bij de reservering. De hond moet wel altijd aangelijnd zijn op het park en uitgelaten worden buiten het terrein. Uitwerpselen moeten direct opgeruimd worden, ook langs de fietspaden en de toegangsweg.
  • Bij iedere Bungavan is het toegestaan om 1 personenauto te parkeren. Bestelbusjes en andere busjes zijn op het park zelf niet toegestaan en kunnen op de parkeerplaats bij de receptie geparkeerd worden. Laden en lossen is natuurlijk geen probleem.
  • Naast de receptie bevindt zich het restaurant. Hier kunt u verschillende gerechten van de kaart bestellen. Hier is ook de snackcorner waar u patat, snacks en pizza’s kunt bestellen. Daarnaast is er iedere dag vers gebakken brood verkrijgbaar. U kunt de dag van tevoren uw bestelling doorgeven aan de receptie of bij het restaurant. Het versgebakken brood kunt u ’s ochtends tussen 9 en 10 uur ophalen in de winkel naast het restaurant. Hier zijn ook levensmiddelen en visspullen verkrijgbaar.
  • Mocht u komen vissen en niet in het bezit zijn van een Vispas, dan kunt u voor €10,- een vergunning van SportVisserij Oost Nederland aanschaffen bij de receptie. Deze vergunning is 7 dagen geldig.
  • Resort de Arendshorst ligt direct aan een fietsknooppunt en is het ideale startpunt voor het maken van mooie fietstochten. Bij de receptie zijn actuele fietskaarten van de omgeving te koop. Mocht u zelf geen fiets mee kunnen nemen, dan heeft Resort de Arendshorst fietsen te huur. Het is ook mogelijk om een elektrische fiets te huren. Als u dit van tevoren telefonisch aan ons doorgeeft, dan kunnen wij hier rekening mee houden.
  • De route naar Resort de Arendshorst kunt u hier vinden.

Mochten er nog vragen zijn of onduidelijkheden dan horen wij dat graag. Meer informatie kunt u ook vinden op onze website.