Alles voor een zorgeloos en aangenaam verblijf

Welkom

Wij kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen op Resort de Arendshorst. Om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken willen we u alvast attenderen op een aantal punten.

  • De aankomsttijd voor de kampeerplaatsen is vanaf 13.30 uur. Op de dag van vertrek dient u voor 11.00 uur de kampeerplaats te hebben verlaten. Wanneer u de dag van vertrek nog langer gebruik wenst te maken van de kampeerplaats, rekenen wij daar €12,- voor. Uiteraard kan dit alleen in overleg en als de plaats niet is gereserveerd.
  • Op de factuur staat het aantal personen vermeld waar voor geboekt is. Wanneer er extra personen meekomen, geef dit dan van te voren.
  • Het warm water bij de sanitairgebouwen kunt u gebruiken door middel van de Sep-kaart. Deze kaart kunt u bij de receptie opwaarderen. Bij vertrek kijken wij wat er nog op de kaart staat. Dit krijgt u samen met de borg weer terug.
  • Op iedere kampeerplaats zijn maximaal 2 honden toegestaan. Meldt dit wel altijd vooraf bij de reservering. De hond moet wel altijd aangelijnd zijn op het park en uitgelaten worden buiten het terrein. Uitwerpselen moeten direct opgeruimd worden, ook langs de fietspaden en de toegangsweg.
  • Bij iedere kampeerplaats is het toegestaan om 1 personenauto te parkeren. Bestelbusjes en andere busjes zijn op het park zelf niet toegestaan en kunnen op de parkeerplaats bij de receptie geparkeerd worden. Laden en lossen is natuurlijk geen probleem.
  • Naast de receptie bevindt zich het restaurant. Hier kunt u verschillende gerechten van de kaart bestellen. Hier is ook de snackcorner waar u patat, snacks en pizza’s kunt bestellen. Daarnaast is er iedere dag vers gebakken brood verkrijgbaar. U kunt de dag van tevoren uw bestelling doorgeven aan de receptie of bij het restaurant. Het versgebakken brood kunt u ’s ochtends tussen 9 en 10 uur ophalen in de winkel naast het restaurant. Hier zijn ook levensmiddelen en visspullen verkrijgbaar.
  • Mocht u komen vissen en niet in het bezit zijn van een Vispas, dan kunt u voor €10,- een vergunning van SportVisserij Oost Nederland aanschaffen bij de receptie. Deze vergunning is 7 dagen geldig.
  • Resort de Arendshorst ligt direct aan een fietsknooppunt en is het ideale startpunt voor het maken van mooie fietstochten. Bij de receptie zijn actuele fietskaarten van de omgeving te koop. Mocht u zelf geen fiets mee kunnen nemen, dan heeft Resort de Arendshorst fietsen te huur. Het is ook mogelijk om een elektrische fiets te huren. Als u dit van tevoren telefonisch aan ons doorgeeft, dan kunnen wij hier rekening mee houden.
  • De route naar Resort de Arendshorst kunt u hier vinden.

Mochten er nog vragen zijn of onduidelijkheden dan horen wij dat graag. Meer informatie kunt u ook vinden op onze website.