Update 28 juni 2021:

De Bungavans en de kampeerplaatsen zijn zonder beperkingen weer volledig beschikbaar en te reserveren. Wij blijven ons uiteraard wel houden aan de regels opgesteld door het RIVM. Meer informatie hierover vindt u op de website van Rijksoverheid.

Het restaurant blijft voorlopig nog gesloten. Wel is het terras geopend en is afhalen van snacks, pizza’s en menu’s mogelijk. Ook het winkeltje is geopend voor het ophalen van vers gebakken broodjes, levensmiddelen en visartikelen.

Nog steeds geldt wel het dringende verzoek om bij klachten niet naar Resort de Arendshorst te komen.

Update 26 maart 2021:

Vanaf vandaag is Resort de Arendshorst weer geopend. Wij houden ons aan de regels opgesteld door het RIVM. Meer informatie hierover vindt u op de website van Rijksoverheid.

Het restaurant en het terras zijn voorlopig nog gesloten. Afhalen is weer mogelijk vanaf Pasen. Het afhaalmenu ontvangt u bij aankomst.

Wij willen u dringend verzoeken om bij klachten niet naar Resort de Arendshorst te komen.

Update december 2020:

Op dit moment is het park gesloten. De onderstaande maatregelen zijn daarom niet meer van toepassing.

Zodra Resort de Arendshorst weer geopend is, zullen we de informatie updaten.

Wij hopen u volgend seizoen in goede gezondheid te kunnen verwelkomen op Resort de Arendshorst.

Bezoek is inmiddels weer toegestaan. Hiervoor geldt wel dat er maximaal 4 personen per plaats/Bungavan op bezoek mogen komen. Komt u op bezoek of wilt u even het park bezichtigen? Meld u altijd aan bij de receptie.

Op dit moment krijgen wij veel telefoontjes met vragen in verband met de huidige omstandigheden omtrent het coronavirus en eventuele maatregelen later in het jaar. Het is voor ons niet mogelijk om alle vragen direct te beantwoorden. Wij zijn hierin ook afhankelijk van de besluiten vanuit de Overheid en de Veiligheidsregio IJsselland. Daarom willen wij u vragen eerst te kijken of u op onze website de informatie kunt vinden die u zoekt. Wanneer er toch onduidelijkheden zijn, willen wij u vriendelijk vragen dit via de mail aan ons voor te leggen. Dit kan via info@arendshorst.nl. Het kan zijn dat u niet direct antwoord krijgt, maar wij doen ons best alle vragen binnen enkele dagen te beantwoorden.

Voor antwoord op veelgestelde vragen, kunt u hier terecht.

Update: 25 april

Nu ook (beperkt) geopend voor kampeerders

Vanaf vandaag is Resort de Arendshorst geopend voor toerwagens met eigen toilet en douche. Onze sanitairgebouwen blijven vooralsnog gesloten vanuit de noodverordening van de Veiligheidsregio IJsselland, echter hebben we wel ons chemisch toilet mogen openen.

Kamperen op Resort de Arendshorst kan alleen op basis van een reservering in verband met het aantal beschikbare plaatsen. Op dit moment hebben wij onze kampeervelden zo ingedeeld dat er extra ruimte is tussen de kampeerders, maar dit betekent ook dat we minder plaatsen beschikbaar hebben. Bel of mail dus altijd van tevoren zodat u niet voor niets naar onze camping komt.

De accomodaties blijven gewoon beschikbaar voor onze gasten.

Update: 28 maart

Coronavirus

Vrijdag 27 maart heeft de Veiligheidsregio IJsselland een nieuwe noodverordening vastgesteld. Deze treedt gelijk in werking.

In deze nieuwe noodverordening moeten gezamenlijke toilet-, was- en douchevoorzieningen gesloten blijven tot in ieder geval 6 april.

Voor Resort de Arendshorst betekent dit dat de camping tot 6 april gesloten blijft. Voor eigenaren van vakantiewoningen is het park wel open. Deze hebben eigen sanitaire voorzieningen en vallen dus niet onder de noodverordening. Tijdelijke verhuur van vakantiewoningen is opgeschort tot 6 april. Hierna zullen wij op basis van richtlijnen van de overheid en de Veiligheidsregio IJsselland opnieuw een besluit nemen over de maatregelen voor Resort de Arendshorst.

Belangrijk nieuwsbericht: 17 maart 15.00 uur

Geupdate: 18 maart 16.15 uur

Coronavirus

Vanwege de ontwikkelingen rondom het Coronavirus/COVID-19 willen wij u graag op de hoogte brengen van de maatregelen die wij nemen op Resort de Arendshorst. De gezondheid van onze gasten en medewerkers staat hierin voorop. Wij volgen hierbij de richtlijnen en adviezen van de RIVM en onze branchevereniging RECRON/HISWA

Resort de Arendshorst gaat op 6 april open voor verblijfsgasten.

  • Het restaurant met terras blijven vooralsnog tot eind april gesloten.
  • De winkel blijft tot eind april gesloten.
  • Er komt een mogelijkheid tot afhalen van patat en snacks.
  • Ons schoonmaakteam werkt met een aangepast schoonmaakprotocol.

Daarnaast:

  • Schudden wij niet uw hand en houden gepaste afstand als wij met u in gesprek zijn
  • Laten wij niet meer dan twee personen tegelijkertijd in de receptie

Om het park voor iedereen toegankelijk te houden nemen wij deze maatregelen. Wij hopen dat u als gast hier ook rekening mee houdt.

Wij vragen u daarom:

  • Om thuis te blijven in geval u of 1 of meer leden van uw gezin verschijnselen vertoont die mogelijk op het Coronavirus kunnen wijzen.
  • Tijdens uw verblijf de richtlijnen van het RIVM volgt op het gebied van hygiene.
  • Zo min mogelijk met contant geld te betalen voor aankopen, broodjes, patat en snacks.

Zo houden we met zijn allen Resort de Arendshorst een fijne en veilige plek om vakantie te vieren.