fbpx
Corona2020-04-01T09:26:22+00:00

Update: 1 april

Coronamaatregelen verlengd tot en met 28 april

Het kabinet heeft 31 maart besloten dat alle coronamaatregelen in Nederland worden verlengd tot en met dinsdag 28 april. In de week vóór 28 april beoordeelt het kabinet wat er voor de periode daarna nodig is. Dit betekent voor Resort de Arendshorst dat de camping gesloten blijft tot in ieder geval dinsdag 28 april.

Update: 28 maart

Coronavirus

Vrijdag 27 maart heeft de Veiligheidsregio IJsselland een nieuwe noodverordening vastgesteld. Deze treedt gelijk in werking.

In deze nieuwe noodverordening moeten gezamenlijke toilet-, was- en douchevoorzieningen gesloten blijven tot in ieder geval 6 april.

Voor Resort de Arendshorst betekent dit dat de camping tot 6 april gesloten blijft. Voor eigenaren van vakantiewoningen is het park wel open. Deze hebben eigen sanitaire voorzieningen en vallen dus niet onder de noodverordening. Tijdelijke verhuur van vakantiewoningen is opgeschort tot 6 april. Hierna zullen wij op basis van richtlijnen van de overheid en de Veiligheidsregio IJsselland opnieuw een besluit nemen over de maatregelen voor Resort de Arendshorst.

Ik heb een toilet in mijn caravan. Kan ik toch komen kamperen?

Helaas is dit niet mogelijk. De gemeenschappelijke toilet-, was-, douchevoorzieningen zijn gesloten. Dit betekent dat u uw chemisch toilet niet kunt lozen op onze camping.

Belangrijk nieuwsbericht: 17 maart 15.00 uur

Geupdate: 18 maart 16.15 uur

Coronavirus

Vanwege de ontwikkelingen rondom het Coronavirus/COVID-19 willen wij u graag op de hoogte brengen van de maatregelen die wij nemen op Resort de Arendshorst. De gezondheid van onze gasten en medewerkers staat hierin voorop. Wij volgen hierbij de richtlijnen en adviezen van de RIVM en onze branchevereniging RECRON/HISWA

Resort de Arendshorst gaat op 6 april open voor verblijfsgasten.

  • Het restaurant met terras blijven vooralsnog tot eind april gesloten.
  • De winkel blijft tot eind april gesloten.
  • Er komt een mogelijkheid tot afhalen van patat en snacks.
  • Ons schoonmaakteam werkt met een aangepast schoonmaakprotocol.

Daarnaast:

  • Schudden wij niet uw hand en houden gepaste afstand als wij met u in gesprek zijn
  • Laten wij niet meer dan twee personen tegelijkertijd in de receptie

Om het park voor iedereen toegankelijk te houden nemen wij deze maatregelen. Wij hopen dat u als gast hier ook rekening mee houdt.

Wij vragen u daarom:

  • Om thuis te blijven in geval u of 1 of meer leden van uw gezin verschijnselen vertoont die mogelijk op het Coronavirus kunnen wijzen.
  • Tijdens uw verblijf de richtlijnen van het RIVM volgt op het gebied van hygiene.
  • Zo min mogelijk met contant geld te betalen voor aankopen, broodjes, patat en snacks.

Zo houden we met zijn allen Resort de Arendshorst een fijne en veilige plek om vakantie te vieren.

Kan ik nog op vakantie vanwege het coronavirus?

Ons vakantiepark gaat open op 6 april. Ons vakantiepark ligt in een rustig gebied waar geen bijzondere veiligheidsrisico’s gelden. Daarnaast zijn al onze Bungavans vrijstaand en heeft u geen/weinig contact met andere vakantiegasten.

Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen en richtlijnen van het RIVM. De richtlijnen kunt u terugvinden op de website van het RIVM.

Wel vragen wij u om, wanneer u symptomen heeft van het coronavirus en u al een vakantie geboekt heeft bij ons, deze te annuleren/verzetten. Dit in verband met de gezondheid van onze overige gasten en ons personeel. Wij hopen op uw begrip en medewerking.

Ik wil mijn vakantie afzeggen wegens Corona. Krijg ik het geld terug?

Nederland, en dus ook Resort de Arendshorst en de Gemeente Ommen, zijn niet ‘op slot gezet’ door de rijksoverheid. U kunt dus gewoon bij ons vakantie houden. Als u annuleert vanwege het coronavirus, dan betekent dit niet dat u het vooruitbetaalde bedrag kan terug claimen. De annuleringsregeling van de (HISWA)RECRON is van toepassing en dat betekent dat u een deel of het geheel (bij annulering op de dag van de ingangsdatum) van de overeengekomen prijs zal moeten betalen.

Welke maatregelen neemt Resort de Arendshorst m.b.t. het coronavirus?

Resort de Arendshorst volgt de ontwikkelingen en richtlijnen rondom het coronavirus op de voet. Indien nodig zullen wij onze procedures verder aanpassen en aanscherpen.

Op ons park hanteren we strikte gezondheidsnormen en informeren en moedigen wij onze gasten aan om de gebruikelijke hygiëneregels in acht te nemen: regelmatig handen wassen, in de elleboog hoesten en wegwerp tissues gebruiken. Daarnaast bieden wij bij de receptie de mogelijkheid om uw handen te desinfecteren.

Wat gebeurt er als het coronavirus op Resort de Arendshorst wordt geconstateerd?

Wij hebben de nodige maatregelen genomen om besmetting met het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen en vragen onze gasten om zich te houden aan deze maatregelen. Wanneer het coronavirus op ons vakantiepark wordt geconstateerd, worden de medische en gezondheidsinstanties onmiddellijk op de hoogte gebracht. Procedures voor infectieziekten worden dan onmiddellijk ingezet.

Zijn de faciliteiten op Resort de Arendshorst gesloten?

Het restaurant met terras en de winkel blijven vooralsnog gesloten. Wij zijn nu aan het onderzoeken of we een afhaal- en of bezorgservice kunnen inrichten voor broodjes, patat en snacks. Zodra er meer bekend is zullen wij u hierover berichten.